مشاركة تدريسي في كلية التمريض ضمن لجنة مناقشة رسالة ماجستير في جامعة بغداد

(Efficacy of a Transtheoretical Model of Change-Based Stage-Matched Intervention in Changing the Screen Time Behavior of High School Female Students: A Randomized Controlled Trial)

ترأس لجنة المناقشة (أ.د. ختام مطشر حطاب / جامعة بغداد ) و عضوية كل من ( م.د. علاء محيبس طعمة  ) كلية التمريض / جامعة ذي قار و ( أ.م. اسيل غازي محمود  ) كلية التمريض / جامعة بغداد  و ( م .د. محمد باقر حبيب عبد علي  ) كلية التمريض / جامعة بغداد (عضواً ومشرفاً )